Veleprodaja:    Litijska cesta 261a    T: +386 (1) 542 80 80    F: +386 (1) 542 81 00
Akcija Castrol GTX Akcija Orodja jesen/zima 2019 Zimske pnevmatike Kelly Plin za klime NGK svečke fEBI Michelin Banner Čiščenje žarometov

Akcija Castrol GTX

Pri nakupu olja Castrol GTX v pakiranjih večjih od 60 litrov, prejmete darilo majico Castrol GTX.

Več informacij na povezavi.

Akcija Orodja jesen/zima 2019

V povezavi lahko najdete asortiman orodja zajetega v akciji. Več informacij lahko dobite v naših poslovalnicah.

NOVO V PONUDBI

Zanesljivo s pnevmatikami Kelly

Kelly posluje že več kot 115 let, kar ga uvršča med najstarejše znamke pnevmatik v ZDA. Z odličnimi pnevmatikami zagotavljajo dober nakup - “A Good Deal On A Great Tire”.

Plin za klime

R134A

***UGODNO***
Obveščamo, da imamo na zalogi PLIN ZA KLIME R134A v 12 kg jeklenki.
Za nakup je obvezno spričevalo za ravnanje z ozonu škodljivimi snovmi in flouriranimi toplogrednimi plini ali izjava kupca v primeru nadaljne prodaje.

NGK vžigalne svečke

Novo v ponudbi

V našo ponudbo smo dodali NGK vžigalne svečke. Na voljo so tipske svečke in V-Line linija. Podjetje NGK, z več kot 50 letnimi izkušnjami v avtomobilski industriji, je usmerjeno v izjemno predanost inovacijam, učinkovitosti in kakovosti, kar se nedvomno odraža v kvaliteti njihovih svečk. Priporočamo!

Novo na zalogi

V ponudbo smo dodali dele podvozja proizvajalca Febi Bilstein. Podjetje se ponaša z dolgo tradicijo nadomestnih delov primerljivih originalnim delom.

Več informacij lahko dobite v naših poslovalnicah.

Avtotepihi in kompresor

Michelin

Nudimo gumijaste in tekstilne avtotepihe Michelin. Univerzalni - za vsak avto in vsako sezono. V naši ponudbi tudi kompresor Michelin s priloženimi različnimi nastavki in vhodom USB za polnjenje telefonov, tablic...

Akumulatorji Banner

Na zalogi

Ponujamo kvalitetne in cenovno dostopne Banner akumulatorje za osebna in tovorna vozila ter traktorje.

Čiščenje žarometov

Komplet čistilnih robčkov

Osvežite žaromete v samo 5 minutah in treh korakih. Komplet čistilnih robčkov je primeren tudi za popolne začetnike. Priložena preprosta navodila.
                 

Sprememba lastništva podjetja I.S.T. Avtodeli d.o.o.

15.03.2019

13.3.2019 je podjetje GMT d.o.o. uradno postalo lastnik podjetja I.S.T. Avtodeli d.o.o. Z združenimi močmi se bomo še naprej zavzemali za pestro ponudbo avtodelov in pripadajoče opreme po ugodnih cenah. Vsem našim strankam in partnerjem pa bi se ob tej priložnosti radi zahvalili za zaupanje.


Nazaj na seznam