Veleprodaja:    Litijska cesta 261a    T: +386 (1) 542 80 80    F: +386 (1) 542 81 00
SWAG Jurid Westlake Nexus ROWE Exide Lemförder

Novo na zalogi!

Deli podvozja SWAG

Našo ponudbo delov podvozja smo razširili z enem izmed vodilnih proizvajalcev SWAG. Swag se ponaša z kvaliteto materiala in natančnostjo izdelave.

NOVO NA ZALOGI!

Zavore JURID

Razširili smo naš asortiman s ponudbo zavornih ploščic in diskov proizvajalca Jurid. Jurid je svetovni znani proizvajalec zavornih sistemov tudi za prvo vgradnjo.
Jurid je bil izbran kot dobavitelj za prvo vgradnjo za Volkswagen Passat - avto leta 2015.

Novo na zalogi!

Kompleti sklopk Westlake

Razširili smo ponudbo sklopk s proizvajalcem Westlake, katerega odlikuje kakovost in zanesljivost. Ponujamo tudi komplete za predelavo na enomasni vztrajnik za določene avtomobile. Za več informacij se obrnite na naše poslovalnice.

Skupina Nexus

Zadovoljno obveščamo, da smo v mesecu novembru postali član Nexus Automotive International SA, ki povezuje tako proizvajalce kot distributerje na poprodajnem trgu avtomobilskih rezervnih delov.

ROWE

Olja ROWE se uvrščajo med visoko kvalitetna olja. ROWE GMBH je nemško podjetje, ki proizvaja olja za skoraj vse vrste motorjev. V letu 2015 so bili v raziskavi nemške športne avto revije uvrščeni med prvo deseterico.
S klikom na sliko lahko najdete ustrezno olje za vaše vozilo.

Novo na zalogi!

Akumulatorji EXIDE

V naših poslovalnicah lahko sedaj dobite tudi akumulatorje EXIDE. Oglasite se v eni od naših poslovalnic in zahtevajte ponudbo. Za večje količine vam nudimo tudi dodatni popust.

Kolektiv I.S.T. Avtodeli

Lemförder

Varnost in kakovost!

Varnost avtomobila je ključen faktor pri izbiri nadomestnih delov. Zato se odločite za najboljše in izberite Lemforder. Preverite v naših poslovalnicah po Sloveniji.
             

Zamaknjena dostava

14.12.2016

Obveščamo vas, da bo zaradi novoletnih praznikov zamaknjena dostava iz zunanjih skladišč. Naročila iz zunanjega skladišča bodo zadnjič v tem letu dostavljena v naše skladišče v petek 23. 12. 2016. Vsa naročila od 22. 12. 2016 od 17:00 pa do 30. 12. 2016 do 12:00 bodo dostavljena v skladišče v Ljubljani dopoldne 3. 1. 2017.

Hvala za razumevanje.

Lepe praznike in srečno novo leto vam želi,

Kolektiv I.S.T. Avtodeli D.O.O.
Nazaj na seznam